18 Μαΐου, 2016

Σαπούνι APO Foam

Χαρακτηριστικά: Το σαπούνι APO Foam Hand είναι απαλλαγμένο από SLES και έχει ουδέτερο pH για το δέρμα. Με τεχνολογία για συχνό πλύσιμο των χεριών, είναι ήπιο και παρεμποδίζει αποτελεσματικά τα βακτηρίδια. Σέβεται το ευαίσθητο δέρμα και δεν περιέχει SLES, PEG, parabens, αρώματα και χρωστικές. Ο αφρός καθιστά το σαπούνι πολύ οικονομικό στη χρήση.

Οικιακή χρήση: μετά την επίσκεψη στην τουαλέτα, μετά το φτάρνισμα, πριν τη μαγειρική, μετά από επαφή με ωμά τρόφιμα, απόβλητα ή χρήματα, πριν και μετά την κηπουρική, κλπ.

Επαγγέλματα υγείας:  πριν και μετά την επαφή με τον πελάτη / ασθενή, κατά τον καθαρισμό κλπ.

Το νέο πλύσιμο των χεριών: Σε συνδυασμό με το Gloves In A Bottle (GIAB) το δέρμα προστετεύεται για 4 ολόκληρες ώρες. 

Ομάδες χρήσης: νοικοκυριά, επαγγελματίες υγείας, επαγγελματίες καθαρισμού, κτηνοτροφία, κηπουρική, ινστιτούτα αισθητικής, κομμωτήρια, κατασκευές, οικοδόμοι, τεχνίτες, κλπ. Εν ολίγοις, όλοι όσοι κάνουν κάποιου είδους χειρωνακτικής εργασίας.


APO Foam Zeep

APO Foam ZeepAPO Foam Zeep

Συμβούλιο Υγείας: ”το αντιβακτηριακό σαπούνι μπορεί να σας κάνει να αρρωστήσετε  …”

” Απειλείται η δημόσια υγεία. Η χρήση τέτοιων σαπουνιών μπορεί να οδηγήσει σε ενδυνάμωση των βακτηρίων. Τα βακτήρια ενισχύονται μέσω των συνθετικών παρασιτοκτόνων. Αυτός είναι και ο λόγος που τα αντιβιοτικά καθίστανται λιγότερο αποτελεσματικά. ”

” Τα απολυμαντικά αυξάνουν την υγιεινή. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι πάντα καλό, αλλά τα αντιβακτηριακά σαπούνια, για παράδειγμα, σκοτώνουν επίσης καλά βακτήρια … ”

21-12-2016 Πηγή: Nos.nl