27 Φεβρουαρίου, 2020

Gloves In A Bottle…μια πολύτιμη προστασία!

Τι είναι το Gloves In A Bottle;

Το Gloves In A Bottle είναι μια Shielding Lotion, δημιουργεί δηλαδή μαι αόρατη ασπίδα, η οποία κρατά μακριά από την επιδερμίδα τους ανεπιθύμητους παράγοντες, ενώ επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και να παράγει την πολύτιμη για την υγεία του υγρασία, διατηρώντας τη φυσική του λιπαρότητα και ελαστικότητα. Προστατεύει από ερεθιστικούς, αλλεργιογόνους παράγοντες, βλαβερές ουσίες, προφυλάσσει από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του κρύου, της υγρασίας, της θερμότητας και της συστηματικής καταπόνησης. Κρατά μακριά οσμές, βρωμιά, χρώματα, μπογιές, χλώριο, αμμωνία, χημικά και αλλεργιογόνους παράγοντες που εμπεριέχονται στον αέρα,στο νερό, τη σκόνη, τα φυτά, το χώμα, σε μέταλλα, καλλυντικά, λάτεξ, απορρυπαντικά, βαφές, διαλυτικά, γράσο, ανθρώπινες εκκρίσεις, κατοικίδια και πολλά άλλα. Οι συμβατικές ενυδατικές λοσιόν, προσφέρουν μόνο προσωρινή ανακούφιση και κάνουν πολύ λίγα για την πραγματική επίλυση του προβλήματος . Το Gloves In A Bottle διατηρεί την φυσική υγρασία και τα έλαια, ώστε η επιδερμίδα να ενυδατώνεται πραγματικά από μέσα. Δίνοντας έτσι πραγματική λύση στο ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα. Οι δερματολόγοι του συνιστούν καθώς η μείωση της φυσικής υγρασίας και των φυσικών ελαίων του δέρματος είναι οι βασικές αιτίες που προκαλούν ξηρό και ερεθισμένο δέρμα.

Πως ακριβώς λειτουργεί;

Το Gloves In A Bottle προσδένεται στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος δημιουργώντας έναν φυσικό φραγμό. Είναι εντελώς αδρανές και δεν αλληλεπιδρά ή απορροφάται από την επιδερμίδα. Τα συστατικά του βρίσκονται στα 100 πιο ασφαλή συστατικά της λίστας του FDA, είναι κατάλληλο για βρέφη, παιδιά, γυναίκες και άντρες καθώς είναι απόλυτα ασφαλές. Δεν απομακρύνεται με το νερό αλλά με την φυσική απόπτωση των κυττάρων της επιδερμίδας κάθε περίπου 4-6 ώρες, χαρίζοντας απόλυτη προστασία σε όσους έρχονται σε επαφή με το νερό πολύ συχνά.

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

Στα χέρια, το πρόσωπο, το σώμα, τα πόδια, τους βλεννογόνους (χείλη). Επίσης ανακουφίζει από ψωρίαση, έκζεμα, ξηροδερμία, ξηρό και ερεθισμένο δέρμα, κνησμό, σκληρύνσεις, συγκάματα, ελαφρά εγκαύματα, χειλίτιδες, ατοπικές δερματίτιδες, σκασμένα χέρια, σκασμένα πόδια, διαβητικό πόδι. Προστατεύει από το δέρμα από απολυμαντικά, συχνό πλύσιμο χεριών, ερεθιστικές ουσίες στο σπίτι και το χώρο εργασίας. Είναι ιδανικό για στο κολύμπι, την κηπουρική, την κουζίνα, στους επαγγελματίες υγείας και ομορφιάς, στους αισθητικούς , κομμωτές, μανικιουρίστες, για χειμερινά ή θαλάσσια σπορ, σε επαγγελματίες εστίασης, σε χειροτέχνες, σε οποιονδήποτε εκτίθεται σε θερμότητα, ψύχος, ακτινοβολία, χημικά, σκόνες, βρωμιά.

Και άλλα πλεονεκτήματα:  

Δεν είναι καθόλου λιπαρό, έχαι άμεση απορρόφηση και δεν απομακρύνεται με το νερό, είναι απόλυτα ασφαλές, μη τοξικό, υποαλλεργικό. Είναι Cruelty free και δεν δοκιμάζεται σε ζώα. 100% χωρίς parabens, phtalates, triclosan, φορμαλδεϋδη, SLS, τολουένιο, προπυνελογλυκόλη, γλουτένη, γαλακτοκομικά, σιτηρά, σόγια, ξηρούς καρπούς, ζωικά προϊόντα.