18 Μαΐου, 2016

Gloves In A Bottle SPF 15

Ξέρετε γιατί είναι τόσο σημαντικό να χρησιμοποιείτε πάντα μια ενυδατική λοσιόν εκτός από ένα αντιηλιακό; Επειδή οι αντιηλιακές κρέμες συχνά περιέχουν ουσίες που μπορούν να οδηγήσουν σε αφυδάτωση του δέρματος! To Gloves In A Bottle με SPF 15 (GIAB SPF15) είναι μια προστατευτική λοσιόν 3-ΣΕ-1. Στο εξής, χρειάζεται μόνο ένα προϊόν τόσο για ενυδάτωση, για προστασία από εξωγενείς παράγοντες και για προστασία από την επιβλαβή ακτινοβολία του ηλίου. Επιπλέον, η προστασία δεν ξεπλένεται δίνοντας στο δέρμα την ευκαιρία να ανακάμψει φυσικά από μέσα προς τα έξω.

Το GIAB SPF 15 είναι ένα φυσικό προϊόν για τη μη τοξική και υποαλλεργική περιποίηση του δέρματος. Δεν περιέχει parabens, αρώματα, ορυκτέλαια, προπυλενογλυκόλη ή άλλα δυνητικά επιβλαβή και ερεθιστικά χημικά. Η τεχνολογία ξηρής αφής (δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα μετά την εφαρμοφή) σε συνδυασμό με την υψηλότερη δυνατή αναλογία φυσικών συστατικών της πιο αγνής ποιότητας εγγυώνται μια εξαιρετικά γρήγορη ενυδάτωση και βαθιά φροντίδα του ξηρού δέρματος.

Το Gloves In A Bottle SPF 15 είναι ένα αντηλιακό που φροντίζει και προστατεύει το δέρμα σας κατά την έκθεση στον ήλιο. Προστασία πολύ καλύτερη από όταν χρησιμοποιείτε μόνο μια ενυδατική κρέμα, μια προστατευτική κρέμα ή μια αντιηλιακή κρέμα.

Το GIAB SPF 15 απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν έχει αυτή τη χαρακτηριστική, διεισδυτική μυρωδιά των αντιηλιακών. Η συγκεκριμένη λοσιόν δεν έχει σχέση με λιπαρές και ελαιώδεις ουσίες και επομένως είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση, ακόμα και σε συνδυασμό με τα καλλυντικά σας.

Έχει αποδεδειγμένο παράγοντα προστασίας UVA 5+ (πάνω από 5 φορές μεγαλύτερο από την αυτοπροστασία του δέρματος) ενώ η προστασία UVB είναι 15+. Το SPF 15 φιλτράρει το 92% των ακτίνων UVB και καθυστερεί την εμφάνιση του ηλιακού εγκαύματος έως και 150 λεπτά.

Χρησιμοποιώντας το Gloves In A Bottle καθημερινά για τη φροντίδα του δέρματός σας, βοηθάτε στην προστασία από ηλιακά εγκαύματα και σημάδια πρόωρης γήρανσης, ρυτίδων, σημαδιών ηλικίας και χαλάρωσης του δέρματος. Τα ενεργά αντιηλιακά, σε συνδυασμό με τα θρεπτικά Αλόη Βέρα, Βιταμίνη Ε, Arnica, Σύμφυτο, Χαμομήλι και Αγριαψιθιά κρατούν το δέρμα μεταξένιο, απαλό και ενυδατωμένο.

Gloves In A Bottle spf 15