19 Μαΐου, 2016

Gloves In A Bottle

Το Gloves in a bottle είναι μια προστατευτική λοσιόν για ολόκληρο το σώμα, ακόμα και τους βλεννογόνους: σώμα, πρόσωπο, χέρια και χείλη.

Η λοσιόν συνδέεται με τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα. Αυτό το στρώμα βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας στις πιο δύσκολες συνθήκες. Εξασφαλίζει ότι η υγρασία και τα έλαια διατηρούνται στο δέρμα. Ταυτόχρονα, το Gloves In A Bottle προστατεύει από επιβλαβείς εξωγενείς παράγοντες.

Η λοσιόν δεν ξεπλένεται! Ούτε φεύγει με τη χρήση αντισηπτικών και αλκοολούχων διαλυμάτων απολύμανσης. Εξαφανίζεται φυσικά με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα. Έτσι, φροντίζει και προστατεύει το δέρμα για ώρες. Καθώς το προστατευτικό στρώμα περικλείει την υγρασία, το ξηρό και κατεστραμμένο δέρμα μπορεί να ανακάμψει με φυσικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο! Η λοσιόν βοηθά στην ανακούφιση των προβλημάτων από εκζέματα και ψωριάσεις. Ενδείκνυται και για διαβητικούς (διαβητικό πόδι). Επιπλέον, εμποδίζει την εμφάνιση ερεθισμών και εξανθημάτων σε ασθενείς μετά από χημειοθεραπείες.

Η προστατευτική της ιδιότητα αποτρέπει αλλεργίες του δέρματος, δερματίτιδες και ερεθισμούς του δέρματος και εξασφαλίζει αντοχή σε δηλητηριώδη φυτά και θάμνους. Το Gloves In A Bottle χρησιμοποιείται σε πολλές βιομηχανίες για την προστασία της επιδερμίδας- από τη συνεχή έκθεση στο νερό, τα απολυμαντικά, τα προϊόντα καθαρισμού, τους διαλύτες, τα χρώματα και τα αραιωτικά, ή απλά για να βοηθήσει στον ευκολότερο καθαρισμό του δέρματος μετά την εργασία από το χρώμα, το λάδι, το γράσο και τη βρωμιά.

Gloves In A Bottle 240 mlGloves In A Bottle 60 ml